آخرین اخبار
کد مطلب: 75055
کمک يک ميليارد توماني چهارمحال و بختياري‌ها به جشن عاطفه‌ها
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 761

 

 به گزارش سلام لردگان ابوالقاسم رستگار اظهار کرد: جشن نيکوکاري در سال‌جاري با شعار همت مردمي، سلامت و توانمندسازي خانواده از تاريخ 16 لغايت 18 اسفندماه جاري در سراسر استان برگزار خواهد شد.

وي از تشکيل 2 هزار پايگاه در سطح مدارس استان خبر داد و افزود: بر اساس هماهنگي‌هاي صورت گرفته پايگاه مدارس در تاريخ 16 اسفندماه برپا مي‎شود، بر اين اساس افزون بر 200 هزار پاکت با همکاري بسيج دانش‌‎آموزي بين دانش‌آموزان مدارس استان توزيع شده است.

رستگار با اشاره به برپايي 150 پايگاه ثابت و سيار در استان خاطرنشان کرد: در تاريخ 17 اسفندماه در سطح ميادين اصلي شهر و محل‌هاي پر رفت و آمد 150 پايگاه ثابت و سيار پيش بيني‌شده است که داير شود.

مديرکل کميته امداد امام خميني چهارمحال و بختياري تصريح کرد: کمک‌هاي نقدي مردم حداکثر ظرف مدت 10 روز بين نيازمندان توزيع خواهد شد.

وي ادامه داد: در روز 18 اسفندماه نيز در محل‌هاي برپايي نماز جمعه در مرکز استان و ساير مراکز شهرستان‌ها پايگاه‌هايي برپا خواهد شد تا نمازگزاران بتوانند علاوه بر برخورداري از اجر معنوي نماز جمعه از اجر معنوي کمک به همنوعان خود نيز بهره‌مند شوند.

رستگار با بيان اينکه در سال گذشته افزون بر 730 ميليون تومان کمک از سوي مردم جمع‌آوري شده است، تأکيد کرد: پيش‌بيني مي‌‎شود در جشن عاطفه‌ها در سال‌جاري افزون بر يک ميليارد تومان از سوي مردم خير استان اهدا شود.

اين مسئول توسعه مشارکت مردمي و مردمي کردن کميته امداد را يکي از اهداف اين کميته برشمرد و ادامه داد: تاکنون مجمع‌هاي خيرين بسياري در استان تشکيل شده که نقش بسزايي در کمک‌رساني به نيازمندان استان داشته است.

(منبه خبرگزاري فارس )‌

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس